Wat is GIPPP

GIPPP staat voor General Information Program with

Possibilities and Possibilities

Op uw eigen computer documenten, foto's invoegen in een PDF bestand, en dit PDF bestand eenvoudig uploaden in het GIPPP systeem, geef een titel op, klik op de knop publiceren en uw lezers kunnen up to date op uw GIPPP de informatie inzien.

GIPPP is uitermate makkelijk, snel, simpel en flexibel, zonder moeilijk gedoe of externe hulp.

GIPPP vertoont uw informatie gerubriceerd achter tegels (GIPPP-tegels), waardoor makkelijk voor tablet, telefoon en computergebruik.

GIPPP is "single purpose" (zelfstandig), niet interactief en niet verweven met zichtbare of onzichtbare andere systemen, en dus veilig en vertrouwd.

GIPPP kan alleen voor eigen gebruik (geen vermelding op zoekmachines), of een zelfgekozen groep (geen vermelding op zoekmachines), of voor publiek gebruik (wel vermelding op zoekmachines) zijn.

GIPPP is sneller, simpeler, goedkoper, en flexibeler dan een website.

GIPPP kan ook middels het plaatsen van het GIPPP-logo op een website een extra simpele, goedkope en flexibele functie aan de website toevoegen, waardoor eenvoudig wisselende informatie aan de lezer kan worden gepresenteerd.

GIPPP werkt zo snel en eenvoudig dat het voor grote en kleine instellingen/bedrijven een zeer geschikt informatie systeem is.
U krijgt van ons een GIPPP pagina met een administratie systeem waarin u eenvoudig zelf pagina's met een PDF bestand toe kunt voegen.

Nu een GIPPP aanvragen 


giplogo

Geen eigen website gebruik dan uw GIPPP lokatie/adres als webadres